BC 23 Mahonki

10,90 32,90 

Liuotinpohjainen, liukoisiin orgaanisiin pigmentteihin perustuva petsitiiviste.
Basecolor tiiviste on sekoitettavissa lähes kaikkien liuotinpohjaisten lakkojen ja ohenteiden kanssa. Pintalakkaukseen voidaan käyttää lähes kaikkia puupinnoille soveltuvia liuotin- tai vesiohenteisia lakkoja.

Tuotetunnus (SKU): 100-23 Osasto:

Kuvaus

Käyttökohteet:

Sisäkäyttöön tulevien puu- ja puuainespintaisten tuotteiden kuten huonekalujen, listojen, kalusteiden, ovien, yms. petsaus.

Ominaisuudet:

Basecolor värit kestää puussa esiintyvät parkkihapot sekä katalyyttilakkojen kovetehapot sävyään muuttamatta. Petsien väripigmentit kestävät hyvin myös valoa.

Riittoisuus:

Sekoitussuhde tummissa sävyissä:
50ml tiivistettä = 0,5L valmista väriä.
Riittoisuus on suhteessa petsattavan pinnan huokoisuuteen, karheuteen, käsittelyhukkaan sekä haluttuun värivoimakkuuteen.

Petsaus olosuhteet:

Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva ja puhdas. Käsittelytyön aikana pitää ilman, käsiteltävän pinnan ja petsin lämpötilan olla yli 10’C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80%.

Käsittely:

Basecolor tiiviste on sekoitettava ohenteeseen tai lakkaan ennen käyttöä. Petsattaessa pinta lakataan käyttötarkoitukseen sopivalla lakalla tai vahalla. Välihionnassa tulee välttää liian voimakasta hiontaa värjäyksen vaurioitumisen estämiseksi. Basecolor tiivisteiden värisävyt ovat sekoitettavissa keskenään halutun värisävyn aikaansaamiseksi. TUOTE ON SEKOITETTAVA ENNEN KÄYTTÖÄ!

Levitystavat:

Ruiskutus, sively, kasto, pyyhintä.

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

50ML, 250ML